Dnes je sobota 26.10.2024 - 13:54:46 17 užívateľov online - neprihlásený

Informácie partnerských pobočiek SNS a ústredného výboru SNS pri SAV.

.

Na tomto mieste by sme Vás chceli informovať o podujatiach, akciách a aktivitách ústredného výboru SNS pri SAV a tých pobočiek SNS, ktoré zatiaľ nemajú na tomto webe svoju vlasnú prezentáciu.

Editováno: 3.5.2016 10:25

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Konferencia: Peniaze ako odraz dejín východného Slovenska

Vážené kolegine a kolegovia zberatelia,

chcem Vás upozorniť na numizmatickú konferenciu, ktorú organizuje SNS pri SAV v spolupráci s Archeologickým ústavom SAV a SNS pri SAV pobočka Svit-Tatry.

téma: Peniaze ako odraz dejín východného Slovenska

miesto: Svit
termín: 28.mája 2016(sobota)

akcia je verejná.

Editováno: 3.5.2016 10:27

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Tak tomuto vláknu sa skutočne teším a iste nie sám. Teraz bude aj široká zberateľská verejnosť informovaná o zaujímavých akciách organizovaných Slovenskou numizmatickou spoločnosťou a jej pobočkami. Doteraz bola o tieto informácie trochu núdza. Ja by som dokonca mal v tom čase na východe a ak to tak bude, pokúsim sa zariadiť si veci tak, aby som s mohol zúčastniť. Inak, možno by stálo za uváženie v rámci vzdelávania i osvety, z takýchto prednášok, konferencií a podobne, vytvoriť nejaký aspoň základný “výcuc” a takouto formou oboznámiť aj tých, ktorí sa zúčastniť môcť nebudú (a tých bude iste väčšina) o hlavnom posolstve akcie.

0 0

Informácia:

28.mája 2016 sa uskutoční
Plenárne zasadnutie ústredného výboru SNS pri SAV

miesto: Kultúrny dom vo Svite
čas: 14:00

Editováno: 27.5.2016 09:58

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Táto informácia je od českých partnerov:

Je rozhodnuto! Výroční členská schůze konaná dne 16.2.2016 si odhlasovala ukončení činnosti pobočky a to “sloučením s jinou pobočkou”. Důvodem je nezájem členů zapojit se do práce výboru pobočky a vést ji v následujících dvou letech. Nepodařilo se najít více než jednoho zájemce o práci ve vedení pobočky, proto se nekonaly klasické volby do výboru, ale po diskusi a předložení dvou návrhů na řešení krizové situace se přítomní členové rozhodly ve veřejném hlasování pro sloučení s jinou pobočkou. Nejvíce skloňovanou potenciální “zachránkyní” naší Děčínské pobočky, ve smyslu zachování numismatické tradice sběratelství v našem městě, by mohla být pobočka Ústecká, se kterou máme nadstandardní vztahy. Proto jí oslovíme a budeme čekat na jejich rozhodnutí. Roman Horn, jednatel

(zdroj: http://cnsdecin.webnode.cz/…decin-konci/)

Editováno: 10.8.2016 11:02

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 743 )

Partneri

Reklama