Dnes je utorok 3.6.2025 - 18:45:04 10 užívateľov online - neprihlásený

Repliky - oficiálne (kremnické) a tie iné

Sparky je starý vtipkár, človek sa vždy zasmeje :-)

0 0

No myslím že s cenami (i za Ag) to docela přehnali. Otázka je jaký bude opravdu náklad (zda limit nebo méně – u Au si myslím určitě méně).

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 4867

No, podľa mňa, pri Ag to je ešte vzhľadom na atraktivitu a množstvo materiálu, cenu práce s DPH, úpravou razidiel atď. straviteľné. Au asi lepšie nekomentovať. Ak by nebol vyrazený plný počet kusov, aká by to bola neistota zberateľov. Nikto by nevedel kedy a koľko sa opäť dorazí, to myslím neurobia. Ale človek nikdy nevie…

0 0

http://aukro.cz/…3514062.html

jsem zvědavý na výslednou cenu .............­......ještě čekám dlouhých 14 minut......

0 0

Tiež som zvedavý.

0 0

nevím proč, ale mě se ta docílená cena 21.100.-Kč nějak nepozdává…

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 4973

Ja som počul, že dokonca v Maďarsku (čo je naozaj prekvapujúce) sa tieto novorazby obchodujú za ešte vyššie ceny. Rozumiem tomu jedine tak, že sa jedná v originále o nedosiahnuteľný materiál a maďarská novorazba – replika tejto mince z roku 2010 sa aj na svetových portáloch obchoduje v podstatne vyšších cenách.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 4973

dukaty napsal:

nevím proč, ale mě se ta docílená cena 21.100.-Kč nějak nepozdává…

Viete napísať prečo sa Vám ta cena nepozdáva ? Ale prosim konkrétne. Ďakujem.

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 4986

Nepovažuji se za nějakého odborníka na ceny, to ani omylem, jen , ale je to pouze můj osobní názor :
emisní cena 510 euro – cca 13.700 Kč, , docílená cena na aukru 21.100.-Kč , cca 780 euro . Jen se mi zdá rozdíl cca 7300.-Kč velký, že 20 koruna “uzrála” poměrně rychle…
Proto by mě nesmírně zajímala cena dukátu 1881 , kdyby se ukázal na aukru …

0 0

Ubezpečujem Vás že 20 koruna ešte neuzrála a ako píše tuná korlen dosiahla pri predaji už vyššie hodnoty a jej cena porastie .
Ako …je samozrejme podmienené trhom samotným , nemusíte byť však skeptik voči výsledku na aukre.
Cena dukátu 1881 by bola určite iná, pretože pri emisii stál 225 Eur a oproti 20 korune ho bolo o 50 ks viac . Naviac 20 koruna ešte stále trpí handicapom 50-tich kusov ktoré sa dorážajú do limitu a idú už len rezervantom .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 4990

tak a můžeme si počkat na další výsledky, jsem zvědavý......
http://aukro.cz/…3610346.html

http://aukro.cz/…3554675.html

0 0

To viacerí. A ešte jedna ponuka na repliku posledného uhorského dukátu 1881…
http://aukro.cz/…3635756.html

0 0

Dukát 1881 replika skončil na Aukre 7401 českých korún. Čakalo sa viac? Zas zhodnotenie v krátkom čase o 50 eur, alebo takmer 22%.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 5252

Faust napsal:

Dukát 1881 replika skončil na Aukre 7401 českých korún. Čakalo sa viac? Zas zhodnotenie v krátkom čase o 50 eur, alebo takmer 22%.

Myslim si, ze velmi slusna cena, ja osobne mam radsej, ked pri numizmatickom tovare plati, ze sa zhodnocuje tak nejak racionalnym tempom a nie bublinovito hura systemom, ako sme mali moznost vidiet dost casto v poslednych rokoch. Koniec koncov aj tych 22 percent v casovom horizonte mesiac-dva je velmi slusne zhodnotenie, na ktore sa nechytaju ziadne bankove produkty.

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 5265

seria skompletizovana

0 0

No nádhera. Taky se už těším na tu poslední stříbrnou minci ať je to komplet.

0 0

este posielam telefonom odfoteny poltoliar… emiska 129 EUR

Editováno: 3.10.2016 22:03
0 0

dá se k onomu půltolaru ještě nějak " dostat " ? na rezervačním formuláři mincovny Kremnica rezervovat nejde, a v emisním plánu se “ukazuje” jako zatím nevydaná.......a někteří více než já štastnější sběratelé se již tady oním půltolarem chlubí…tiše závidím..

0 0

to neviem, ja som mal rezervaciu na 20korunu a poltoliar vytelefonovanu po objednavke Dukatu 1881… a vysiel len v piatok, tak som mal stastie dnes v kremnici, ze ho uz mali. Nechlubim sa, len informujem, ze je to uz komplet von

0 0

A na mna stale v Kremnici kaslu, dukaty poslali a na ostatne cakam.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 5301

Možno by bolo vhodné sa pripomenúť. Viem, že v niektorých prípadoch to pomohlo. Asi tá celá evidencia pri čiastkových razbách a etapách nie je jednoduchá. Tí čo odobrali prvý (prvé) kusy, teda dukát 1881, by mali dostať aj ostatné z edície.

0 0

Mohu se zeptat na emisní cenu? Děkuji

„Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném.“

0 0

129€

0 0

To není málo…

„Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném.“

0 0

Balicek z Kremnice na ceste aj ku mne :-)

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 5305

Áno, nie je to nízka cena, ale cenotvorbu asi ovplyvnil neočakávaný úspech predchádzajúcich dvoch razieb edície. Nemyslím si, že by niekto mal v budúcnosti ľutovať že to, nie len poltoliar, kúpil. Keďže ja nemám túto poslednú razbu zatiaľ k dispozícii, uvítal by som, a iste nie sám, hodnotenie kvality tejto razby od tých, ktorí ju už majú. Úplne skvelé by boli kvalitné fotky…

0 0

No mne sľúbili všetky 3 naraz a nakoniec nemám 20k… sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú…co dodat

0 0

http://www.ehobby.sk/…ej-mincovne/
Len sa po nej zaprasilo…

0 0

Dám ti ju za 698 ,– Nech nežeriem

0 0

Kazíš cenu :-)

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 776 )

Partneri

Reklama