Dnes je nedeľa 14.12.2025 - 20:56:45 20 užívateľov online - neprihlásený

Aukcia 9.7.2017

Neprišiel, ale majú na to, podľa svojich aukčných podmienok, mesiac. Pri niekoľko tisíc položkách to asi nie je jednoduché všetko vyexpedovať, myslím, že stačí byť trpezlivý.

0 0

Ja som dražil a mal som materiál za 4 dni po aukcii doma na dvore. Akurát som išiel zaplatiť proformainvoice a hľa kuriér FEDEX-u pred bránou.
Došla Vám predfaktúra ???

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Ja to mám tiež vždy zhruba do týždna doma v Nemecku a platím až po obdržaní tovaru

0 0

Držím palce

Editováno: 24.7.2017 21:33

MEMENTO MORI CARPE DIEM

0 0

Páni, ale vy ste už VIP klienti a tí asi majú nejaké privilégiá.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 10237

ano došla , tu som zaplatil 11.7.

0 0

Skontrolovať správnosť zaplatenia .....poslať kópiu príkazu na úhradu s dopytom na zaslanie vydražených položiek, Mne tiež raz prišli veci až po urgenciách po jeden a pol mesiaci. Ono chybička se vloudí .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Recept pomohol posúriť. 27. bol vydražený materiál odoslaný a včera v poriadku dorazil.

Editováno: 31.7.2017 17:14
0 0

Sú dovolenky , mám skúsenosť z Nemcami z HaH kde 2 týždne so mno nikto nekomunikoval pretože mali dovolenku . To len u nás sme takí blbí že si na dovolenku berieme mobily aby sme mohli riešiť .

0 0

Hi, jasne, na Slovensku numizmatika “nikdy nespí” :-)
Neviem či preto že sme tak blbí, chudobní, alebo pracovití :-)

0 0

Všetky tri atribúty v jeden spoj
utri z čela z tepla znoj
mi slováci sme takí pracovití
že ostatní sú z toho v riti.

0 0

Už mi pán odpovedal,že zásielka bola odoslaná.Mozem sa opýtať Kornel,aká zasielkova služba to ma doručiť??Aká to doručila tebe??

0 0

Sorry Korlen že som ťa premenoval na Kornel.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 10288

Prišlo mi to klasicky poštou ako poistený list. Požiadaj o číslo zásielky a budeš môcť sledovať aktuálny stav zásielky.

0 0

Mne to priniesol holub menom FEDEX

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 10290

sparky napsal:

Mne to priniesol holub menom FEDEX

Cize sam velky Roger Federer :-)

0 0

Ten chlapík čo som mu to podpisoval ako Federer nevyzeral .....ale dnes je možné všetko, ľudia sa vedia maskovať . Aj v parlamente máme toľko masiek ako v Benátkach pri karnevale

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 10292

sparky napsal:

Ten chlapík čo som mu to podpisoval ako Federer nevyzeral .....ale dnes je možné všetko, ľudia sa vedia maskovať . Aj v parlamente máme toľko masiek ako v Benátkach pri karnevale

:-) :-) :-)
0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 10294

KB1328 napsal:

sparky napsal:

Keby len v parlamente… :-)

0 0

Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 10295

Korlen napsal:

KB1328 napsal:

sparky napsal:

Keby len v parlamente… :-)

Už aj tu???????????­?????????????

0 0

Re: Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 10296

No a čo sme my horší ako benátčania alebo náš parlament? :-)

0 0

A stale nič neprišlo, aj po sľuboch pána že to bolo odoslané.

0 0

Dal trakovacie číslo????????????

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 10321

Nie nedal, že po 11.8. to bude riešit.

0 0

Dnes mi prišla odpoveď:
Balík sa stratil,prosim tvoj IBAN , vratim peniaze.
Sorry.
Myslim si ze balík ani neodoslali.

0 0

Hmm, veľmi netradičné.. Každopádne blbý pocit asi zostane…

0 0

Myslím že tie knihy ani neodoslali, keď mi nechcel napísať podacie číslo balíka.dufam že sa aspoň peniaze vrátia.

0 0

Túto bezmocnosť som zažil a viem pochopiť . Máte výhodu pán kolega že Vám chcú peniaze hneď vrátiť , mne až po troch mesiacoch robenia si srandy. Jednanie neseriózne, na aukčný dom F netradičné a zvláštne.

0 0

Peniaze už vratili, ale mrzí ma že som prišiel o tie knihy,
Myslím že niekto mal o knihy tiež záujem , a hold, nie som kámoš pána F.....
Nevadí , skúsenosť mám, a knihy ,idem hľadat dalej, možo sa podarí zohnať.
Dakujem za podporu.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 787 )

Partneri

Reklama